Verjaardag vieren?

Jouw feest
in Shotto   

Vier je verjaardag in Shotto

Wil je jouw verjaardag groots vieren, maar is je huiskamer eigenlijk te klein? Of heb je geen zin in de rommel? Wij zorgen voor de lekkerste drankjes en hapjes. Vier dan je verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis bij Shotto! Je bent bij ons natuurlijk ook van harte welkom voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere bijeenkomst.

Arrangementen

We hebben diverse arrangementen om jouw feest tot in de puntjes te verzorgen. Zo kun je aan jouw gasten munten aanbieden of een heerlijke welkomstcocktail. Daar zijn wij als shot- en cocktailbar natuurlijk in gespecialiseerd! Of wat dacht je van een gepersonaliseerde shot om je feest te openen? Uiteraard ontbreken hapjes en versiering ook niet op je feest. We denken graag met je mee om er een onvergetelijke verjaardag van te maken.

Kosten

Het afhuren van Shotto als locatie voor je feest kost je niets! Je betaalt uitsluitend voor de drankjes en eventuele hapjes die je afneemt. Vul het aanvraagformulier in, geheel vrijblijvend. We nemen dan spoedig contact met je op, om jouw wensen te bespreken.

Start typing and press Enter to search